Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.
Barátnőmtől kaptam a receptet, most készítettem először a kis pereceket. Nem lehet elrontani, de abbahagyni sem lehet, ha egyszer elkezdjük rágcsálni....Ha mégis tárolásra kerülne a sor, akkor lezárt dobozban akár egy hétig is friss marad.
elkészítés
A lisztet a sóval és a szódabikarbónával elkeverjük, a margarinnal elmorzsoljuk.
Az összes hozzávalót a lisztes keverékhez hozzáadva tésztát gyúrunk. Fóliába csomagolva a hűtőbe pihentetjük kb. 30 percet.
Két részletben 3 mm vastagra nyújtjuk a tésztát. 6 centiméteres perec kiszúróval (amit minden egyes alkalommal lisztbe mártunk) perceket gyártunk.
A pereceket megkenegetjük a felvert tojással, majd megszórjuk a sajttal.
sütőpapírral bélelt tepsire téve 200 fokra előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük (kb. 15 perc alatt). (Kb. 3 gáztepsinyi lesz belőle.)