Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.
Ha pogácsát készítek, biztosan ezt a jól bevált receptet veszem elő. Különféleképpen lehet variálni: a pogácsákra tehetünk köménymagot, reszelt sajtot, szezámmagot is a mogyoró helyett.
elkészítés
A hozzávalókat fakanállal vagy robotgéppel összedolgozzuk, egy éjszakán át lefedve a hűtőben pihentetjük.
A tésztát másnap háromszor egymás után kinyújtjuk és hajtogatjuk. Negyedszerre 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és tetszés szerinti méretűre szaggatjuk.
A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, tetejüket tojássárgájával megkenjük, egy-egy mogyorót teszünk mindegyikre (elhagyható), és előmelegített sütőbe (190 ºC, alul-felül állás) tesszük. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.